ماهی کفال

ماهی بومی دریای کاسپین، گوشت پودری و استخوان بسیار کم

ماهی کفال، ماهی بومی دریای کاسپین است که یک منبع عالی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا-۳ ، ویتامین D و مواد معدنی است.

گوشت این ماهی سفید، لطیف و خوشمزه است که به راحتی با انواع طرز تهیه از جمله پخت، سرخ کردن، کبابی کردن و … مصرف می‌شود. همچنین این ماهی به عنوان یک منبع سولفور طبیعی به منظور افزایش سلامت موها، پوست و ناخن ها توصیه می‌شود.

در کافه رستوران اشپل، مابهترین نوع ماهی کفال را با افتخار سرو می‌کنیم. خرید از تامین کنندگان با کیفیت بالا تا طبخ این ماهی لذیذ، ما به ارائه تجربه ای استثنایی از ماهی کفال که دارای گوشت پودری و کم استخوان است برای مشتریان عزیزمان می پردازیم.

ما در اشپل از بهترین تکنیک های آشپزی برا حفظ طعم طبیعی و ارزش غذایی ماهی کفال استفاده می‌کنیم تا خیالتان از اینکه اینجا غذایی با کیفیت و ارزش غذایی بالا می‌خورید راحت باشد.

ما در بهترین رستوران بندرانزلی، تمام سعی خود را کرده‌ایم که با تهیه مواد اولیه ارگانیک و با کیفیت و طبخ خوشمزه‌ترین ماهی کفال، مزه‌ای به یاد ماندنی را در ذهن شما ثبت کنیم.

امید است که در خاطر شما به میزبانی مهمان نواز، ماندگار باشیم. در انتظار حضور مجدد شما در کافه رستوران اشپل بندرانزلی هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *